Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community Archives > General Interest Forums > Feedback and Questions

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12/09/2006, 01:07 AM
Clint0912 Clint0912 is offline
Registered Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: NJ
Posts: 33
Question Pic problems

On of alot of the posts with attached pics all I get is the box with the red "X" in it. Others I can see fine. Is there a certain program I should have to see them. Even as I'm writting this I notice that the "close current tag" and "close all tags" boxes above have that same error symbol.
  #2  
Old 12/09/2006, 07:37 AM
mhurley mhurley is offline
RC Admin
 
Join Date: Oct 1999
Location: Naperville, IL
Posts: 19,894
No program needed.

That means that people have moved/removed the pictures from wherever they hosted them from and the link to them is essentially dead. We have no control over that and no way to fix it, sorry.
__________________
Mike
RC Staff

"So, Mike was right." - MalHavoc
  #3  
Old 12/09/2006, 08:15 AM
hans1976 hans1976 is offline
CTARS Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Enfield, CT
Posts: 1,774
It could also mean that you are blocked from seeing them. I know when I am at work, my company blocks out sites like Photobucket and ebay. So when someone uses Photobucket, I just get a Red "X", so I have to wait till I get home.
__________________
Jeff
President
Connecticut Area Reef Society
  #4  
Old 12/09/2006, 08:24 AM
mhurley mhurley is offline
RC Admin
 
Join Date: Oct 1999
Location: Naperville, IL
Posts: 19,894
That's true too....I forget about people with firewalls.
__________________
Mike
RC Staff

"So, Mike was right." - MalHavoc
  #5  
Old 12/09/2006, 04:21 PM
Clint0912 Clint0912 is offline
Registered Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: NJ
Posts: 33
Of course now I can't remember which thread was giving me problems to go back and check

I was at work last night and they are very big brotherish so maybe that was it. Thanks for the help and the quick response
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef Central Reef Central, LLC. Copyright 1999-2009