Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > General Interest Forums > New to the Hobby
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Old 01/11/2008, 08:20 PM   #1
ImprezaSTi
Registered Member
 
ImprezaSTi's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Canada
Posts: 167
Another Unknown Hitchhiker thread



What is this? it is slightly orange at the tip.


ImprezaSTi is offline   Reply With Quote
Old 01/11/2008, 09:06 PM   #2
demonsp
Moved On
 
demonsp's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: el paso tx
Posts: 7,634
Sorry bad pic. Here are a few id site thought.GL.

http://www.melevsreef.com/id/

http://home2.pacific.net.ph/~sweetyu...tchhikers.html


demonsp is offline   Reply With Quote
Old 01/11/2008, 09:30 PM   #3
Jocephus
Registered Member
 
Jocephus's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dover, DE
Posts: 995
My crystal ball says, "half closed brown zoanthid polyp" from the side.


Jocephus is offline   Reply With Quote
Old 01/11/2008, 09:36 PM   #4
Sk8r
RC Mod
 
Sk8r's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Spokane WA
Posts: 34,460
Blog Entries: 55
I agree. Zoa or button polyp.


__________________
Sk8r

Salinity 1.024-6; alkalinity 8.3-9.3 on KH scale; calcium 420; magnesium 1300, temp 78-80, nitrate .2. Ammonia 0. No filters: lps tank. Alk and cal won't rise if mg is low.

Current Tank Info: 105g AquaVim wedge, chromis, royal gramma basslet, tailspot blenny, ocellaris clown, yellow watchman, chestnut turbo snails, bristleworms, couple of hermits.
Sk8r is offline   Reply With Quote
Old 01/11/2008, 09:46 PM   #5
ImprezaSTi
Registered Member
 
ImprezaSTi's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Canada
Posts: 167
Yes sorry I spent hours with the camera, and even drained the battery but could only come up with this.


ImprezaSTi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:03 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.